100 percent pure columbian cocaine, ladies and gentlemen

Jamen, hvor er det pissefedt.!!

At være så enormt gammel, som mig og samtidigt erkende, at jeg hører “det, de unge vil ha'”.

I går kom scooterfjæsene kørerende – som sædvanlig – ude på stien med deres lortescootere. De tror virkelig, de er bad-ass, men igen – når man er blevet så gammel som mig – så ved man godt, de ikke er. Endnu en fed erkendelse fra et i-sandhed godt menneske.

De skal absolut ikke køre og støje, hvor de gør. Men i går havde de, i deres bestræbelser på at irritere endnu mere end de plejer, monteret et lydanlæg af en slags på én af scooterne. I øvrigt ret cool – og lyden stikker klart den lille radio, jeg i sin tid havde monteret på min suzuki-K50 (med 1 ulovlig skyllekanal for meget). Den gang tænkte jeg naturligvis altid audio-agtigt på mine omgivelser og havde skruet ned for radioen, så jeg kunne høre, om udstødningen endnu en gang havde rystet sig løs.

DJ Zany

Men.. Det, de spillede på deres AV-udstyr, monteret på deres THansen scootere var et nummer, som jeg hører, når jeg hører numre, nemlig DJ Zany med “Pure”. Optaget fra AfterhoursDJs.org. Du kan høre det ved at klikke her >> (klik på “DJ Zany Pure”) – det er sådan lidt Jack Nicholson-hardHouse-agtigt og rigtigt fedt.

Ungdommen – og jeg – nu til dags, tsk tsk, men hvor er det fedt, at tilhøre en fællesmængde. Eller noget.