Ekstremt forkælethed

Her til aften sad vi og så fjernsyn. Det sker ikke så tit, at vi ser det “live” efter vi har fået KiSS’en. Vinni sad og så et program om, hvordan man opdrætter, pisker og sælger negerslavebørn. Og det er faktisk ret trist.

Børnene skulle arbejde på fiskerbåde fra 7 år, og hvis de ikke arbejdede hårdt nok, så fik de pisk. Altså.. Sådan for alvor og på den ufede måde. Et trist sted at være barn! Ingen lavalamper, Nintendo, Nik&Jay eller andet livsnødvendigt legetøj. En fodbold var, hvad det kunne blive til, når man blev solgt til slavehandleren.

Så ringede telefonen og jeg så mit snit til at skrue om på TV2.

Her viste TV2Dok et program om, hvor svært det er, at være ung i Danmark. Ja, se, de unge kedede sig faktisk så meget, at de blev NØDT til at køre rundt i stylede, sænkede, xenon-lysende og toptunede biler. Stakkels unge. Og hvis de kedede sig rigtigt meget, eller faktisk uden nogen anden grund, jamen, så kørte de da gerne kap med 245km/t gennem lyskryds og på landevej.

Idioter! Jeg foreslår pisk og pissehårdt arbejde.

Kontrasten mellem de to programmer var så stor, at man kun kan skamme sig  over, at leve i en Verden med modpoler så store.

Slavebarn Forkælethed