Kyllingefrikadeller

500 g hakket kalkun eller kyllingekød
1 stort finthakket løg
2 – 3 fintrevne gulerødder
6 – 10 soltørrede tomater i små stykker
1 bdt. hakket persille
10 – 15 fetatern
2 små æg eller 1 stort
1 dl mælk
2 dl hvedemel eller rasp
salt + peber

Rør alle ingredienserne undtagen fetaost og persille sammen i en skål til en ret lind fars. Sæt den tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Mos fetaosten med en gaffel og vend den i farsen sammen med hakket persille

Bland lidt mel og rasp med salt og peber i en dyb tallerken. Form farsen med hænderne og tril dem i raspblandingen.

Sæt dem på panden og brun dem gyldne i fedtstof. Dæmp varmen og steg ca. 4 min på hver side.

Jeg tilsætter i stedet rasp til farsen og steger frikadellerne uden at trille dem i rasp. Jeg bruger min miniblender til at hakke alle ingredienser fint.